loader image

Új időpont!! Áron András 'Apey' // Budapest // Instant

fri05mar19:00fri22:00Új időpont!! Áron András 'Apey' // Budapest // Instant

Event Details

Áron András ‘Apey’ az Instant színpadán áprilisban!
▲ 2021. március 5., péntek
▲ Helyszín: Instant (1073 Budapest, Akácfa u. 51.)
▲ 20.00 I Kapunyitás
▲ 20:30 I Apey

JEGYEK
▲ early bird ➽ 1499 Ft /ELFOGYOTT/
▲ kedvezményes elővételes ➽ 1999 Ft /korlátozott számban/
▲ elővételes ➽ 2499 Ft
▲ helyszíni ➽ 2999 Ft

Online ➽ https://tixa.hu/apey-instant-2020
Fizikai ➽ hamarosan!

▩ APEY

“Áron ‘Apey’ Andris neve valószínűleg kevesek számára cseng ismeretlenül (LAZARVS, Apey & The Pea, Trillion, ex-Neck Sprain, ex-Grand Mexican Warlock), első önálló albuma, a 2010-ben megjelent Feathers, Black Flowers, amely a gyermekkorát tükrözi. Az album megjelenése óta Andris 2016. májusában mutatta be új lemezét, a Foxes-t. Az albumon tizenegy dal kapott helyet, melyeket Andris személyes érzései, alvás zavara és belső problémái ihlettek. A lemez megjelenése után belföldi turnéra indult az Anna & the Barbies-sal majd, 2017-ben megjelent harmadik nagylemeze a Stranger, amely a legsikeresebb lemeze lett. 2018-ban a Margaret Islanddal turnézott és nyáron fellépett Magyaroszág legnagyobb fesztiváljain. 2018 szeptemberében meghívást kapott a Lollapalooza fesztiválra Berlinbe. 2019-ben fellépett Groningenben a Eurosonic showcase fesztiválon. 2019 februárjában kiemelkedő dalszerzői teljesítményeiért, sokoldalú hangzásvilágáért díjazta az Artisjus az év junior dalszerzőjeként. ‘Kevés olyan sokoldalú dalszerző szaladgál a világban, aki egyszerre több műfajban, önazonosan, egyedi saját hanggal és hiteles üzenettel megállja a helyét. Áron András dalaiból árad az a fajta erőlködésmentes attitűd, ami segít elhinni: zenei mondanivalója egyetemes, dalszövegei mélyről merítenek, de mégis egyszerűséget hordoznak. Legfőbb erénye a tiszteletreméltó és inspiráló bátorság, a kompromisszumok nélküli művészi hang, az őszinteség önmagáról és világnézetéről.’
2020 -ban jelenik meg Andris negyedik nagylemeze, a ‘Book of Changes’ melyről az első single ‘Nothing At All’ címmel jelent meg 2019 októberében.

Facebook: https://www.facebook.com/apeymusic/
Youtube: https://www.youtube.com/user/apeyandthepea
Instagram: https://www.instagram.com/apeyfoxes/

BELÉPÉSI INFORMÁCIÓK:
A részvétel 10 és 18 éves kor közötti látogatóink részére megváltott jeggyel és jeggyel rendelkező felnőtt korú kíséretében, 10 éven aluliak részére jegy megváltása nélkül, jeggyel rendelkező felnőtt korú kíséretében lehetséges.

#apey #concert #rock #acoustic #showofthemonth #instant #instantfogaskomplexum #budapest

Time

(Friday) 19:00 - 22:00

Location

Instant-Fogas Komplexum