loader image

Tribute To Grunge • Nirvana by Evermind I Soundgarden by Superunknowns I Pearl Jam by Grungelectric

fri25nov19:00fri23:30Tribute To Grunge • Nirvana by Evermind I Soundgarden by Superunknowns I Pearl Jam by Grungelectric

Event Details

TRIBUTE TO GRUNGE

• 2022. november 25., péntek, 18:30
• Helyszín: Instant (1073 Budapest, Akácfa u. 51.)
• https://tixa.hu/grunge-tribute-instant-20221125
• A jegyelővétel kezdete: 2022. augusztus 30., 16:00!

2022. november 25-én, pénteken három legendás Seattle-i grunge zenekar, a Nirvana, a Pearl Jam és a Soundgarden dalaitól lesz hangos az Instant-Fogas Komplexum.

3️⃣0️⃣ évvel ezelőtt valószínűleg szinte bármit megadtunk volna érte, hogy az eredeti hármast egy színpadon láthassuk, ilyenre azonban sohasem került sor.

Ezen a grunge ünnepélyen olyan tribute bandák tisztelegnek kedvenceik munkássága előtt, akik előadásaik során minden apró részletre odafigyelnek, hogy a közönségük valóban a ’90es években érezhesse magát.

Evermind🔥

A debreceni Evermind energikus, autentikus tribute műsorával már harmadjára érkezik Budapestre, a fővárosi közönség azonban több mint egy éve nem láthatta őket. 2022-ben az ország különböző pontjain olyan ikonikus Nirvana koncerteket elevenítettek fel, mint a Live & Loud, a Live at Reading, az Unplugged in New York, illetve megjelenésének 31. évfordulóján a teljes Nevermind albumot is eljátszották. Az Instant-Fogas közönsége ezen koncertek legjobb pillanataiból összeállított különleges setlistre számíthat!
facebook: https://www.facebook.com/evermindnirvanatribute
instagram: https://www.instagram.com/evermind_nirvana/
web: http://www.nirvanatribute.hu/

Grungelectric🔥

Sopron közkedvelt grunge feldolgozás zenekara, a Szigetet is nagy sikerrel megjárt Grungelectric idén már tízedik életévében jár. A csapatot a kilencvenes évek MTV és kockás ingek uralta milliőjében szocializálódott zenészek alapították, akik először akusztikus, majd elektromos formában játszották kedvenc grunge zenekaraik dalait. A szívükhöz azonban mindig is a Pearl Jam állt legközelebb, ahogyan azt a Ten évfordulós buliján is bizonyították. Idén nyáron pedig igazi ínyencségekkel bővítették repertoárjukat, amelyeket először hallhatunk tőlük Budapesten.
facebook: https://www.facebook.com/PearlJamCoverBand

SUPERUNKNOWNs🔥

A SUPERUNKNOWNs Soundgarden tribute zenekar története egészen 2010 decemberéig nyúlik vissza, az alapító tagok célja az volt, hogy a ‘90 évek egyik meghatározó grunge zenekarának a dalait hűen irterpretálják a zenekar rajongóinak, a stílus elkötelezettjeinek és a koncertekre járó ifjabb generációnak, akik talán ott fedezik fel a SOUNDGARDEN zenekar és a grunge stílus sokszínűségét. Azóta számtalan koncerten bizonyították, hogy méltóak Chris Cornell és csapata örökségének ápolására. Erre az alkalomra olyan különleges dalokkal is készülnek, amelyeket már évek óta nem játszottak.
facebook: https://www.facebook.com/Superunknowns
instagram: https://www.instagram.com/superunknown5

Menetrend:

19:00 – kapunyitás
19:10 PEARL JAM BY GRUNGELECTRIC
20:30 SOUNDGARDEN BY SUPERUNKNOWNS
22:00 NIRVANA BY EVERMIND

JEGYEK
• Early bird: 1.990 HUF (Limitált darabszám!) – Elfogyott!
• Elővétel: 2.490 HUF (2022. november 24., éjfélig!)
• Teljes: 2.990 HUF (Az esemény napján 16 óráig online vagy a helyszínen belépéskor!)

• Elővétel kizárólag a Tixa online rendszerében!

BELÉPÉSI INFORMÁCIÓK
• A részvétel 10 és 18 éves kor közötti látogatóink részére megváltott jeggyel és jeggyel rendelkező felnőtt korú kíséretében, 10 éven aluliak részére jegy megváltása nélkül, jeggyel rendelkező felnőtt korú kíséretében lehetséges.

#tributenight #nirvana #soundgarden #pearljam #grunge #rock #tributemaffia #concert #instant #instantfogaskomplexum #budapest

Time

(Friday) 19:00 - 23:30

Location

Instant-Fogas Komplexum