loader image

Third Planet-Lemezbemutató I YEWO I The Swamp Creatures•Instant

fri16oct18:30fri23:00Third Planet-Lemezbemutató I YEWO I The Swamp Creatures•Instant

Event Details

THIRD PLANET: LEMEZBEMUTATÓ
VENDÉG: YEWO I THE SWAMP CREATURES
• 2020. október 16., péntek
• Helyszín: Instant (1073 Budapest, Akácfa u. 51.)
• Kapunyitás: 19:00

BELÉPŐ:
• Early Bird: 1.000 Ft (Korlátozott darabszámban legkésőbb szeptember 16. éjfélig!)
•Elővétel: 1.500 Ft (október 15 éjfélig!)
•Helyszín: 2.000 Ft (Kizárólag a helyszínen belépéskor!)

🌍🌏🌎Third Planet🌍🌏🌎
A Third Planet tagjai 2018 májusában találkoztak először, a közös munka pedig július elejétől kezdődött meg. Ennek eredményeképpen októberben már bemutatásra is került egy saját dalokból álló koncertképes repertoár.
Az első EP 2018 októberében került rögzítésre, majd 2019 februárjában debütált egy neves post rock Youtube-csatornán (WherePostRockDwells).
2019 szeptemberében jelent meg a zenekar első Live Session videója Where The Life Begins címmel, mely élőben került rögzítésre a Soundcam stúdióban, majd novemberben az első klip is elkészült a Raingame című dalhoz Túri Bálint Márk rendezésében.
A zenekar 2019 decemberében bekerült a Hangfoglaló 2020-as zenekarai közé.
A cél, hogy olyan zenét hozzanak létre, amely képes a lehető legtöbb ember számára élményt nyújtani, miközben értékes és kliséktől mentes marad.
📀Lemezmegjelenés 2020.10.09.!📀

The Swamp Creatures
A pszichedelikus mocsárrock hazai képviselőiként tevékenykednek immáron harmadik éve, a mocsár magával ragadó hangulatát jónéhány budapesti klubba és kisebb fesztiválra is elvitték az előző években. Feltett szándékuk az igét tovább terjeszteni, és minél több lelket megnyerni a mocsár és a pszichedelikus zenék világának.
Insights című bemutatkozó kislemezük 2018 nyarán jelent meg, megtalálhatjátok a nagyobb streaming oldalakon és a bandcampen.

YEWO

A YEWO zenekar mostani formáját 2020 márciusában nyerte el, majd a karantén alatt elkezdte csöpögtetni a publikum felé dalait, amelyeket most végre bemutathat a nagyközönség előtt is. Zenéjükben keveredik a progresszív és klasszikus rock az elemi erejű punkkal, amit néha megfűszereznek más stílusokra jellemző vonásokkal is. A jövő YEWO!

Tagok:
Takáts Máté – ének, gitár
Siposhegyi Zsolt – gitár
Kalmár Botond – billentyűk
Rózsa Zoltán – basszusgitár
Faragó-Kádár Antal – dobok

BELÉPÉSI INFORMÁCIÓK:
A részvétel 10 és 18 éves kor közötti látogatóink részére megváltott jeggyel és jeggyel rendelkező szülő kíséretében, 10 éven aluliak részére jegy megváltása nélkül, jeggyel rendelkező szülő kíséretében lehetséges.

A műsorváltozás jogát fenntartjuk!

#3rdplanetofficial #theswampcreatures #yewoband #postrock #psychedelicrock #concert #rock #instant #instantfogaskomplexum #budapest

Time

(Friday) 18:30 - 23:00

Location

Instant-Fogas Komplexum