loader image

Third Planet 5. születésnap ||| vendég: Pardon ME!

tue31oct19:00tue22:00Third Planet 5. születésnap ||| vendég: Pardon ME!

Event Details

Vajon hány évig kell táncolnunk a space billentyűn, hogy az apró szóközök némító üressége akár csak megközelítse az univerzum édesgető végtelenségét?
Nagyon nem fontos..
Vajon az öt évünk hány feledhetetlen pillanata örökíthető meg és adható át egy koncert alatt?
Isten tudja…

Ami fontos⬇️
❗5 éves a Third Planet❗
A Third Planet zenekarral 5 éve azt keressük, lehet-e felszabadulni annyira, hogy többé ne feledni vagy menekülni próbáljunk, csupán kényelmesen elfoglalni a helyünket a jelenben.🚀
Hangszerekkel a kezünkben, az élet mocskával szennyezett színpadi körülmények közt próbáljuk előállítani az igazán valós dolgokat.
A vihar zaját, az orgazmusok utáni csendet, az ösztönből induló apró mozdulatot. Azt a valamit, ami a jelen idősíkján kívül láthatatlan.🪐
Izgalmas új dalokkal is készülünk nektek az elmaradhatatlan régi darabok mellett.
✋Találkozzunk ott, és legyünk jó hangosak!
~ÁSZÍÍÍJEEEEEEEEEEEEEE~

Pardon Me:
A Kőbányai Zenei Stúdió csecsemői, gólya korukban kezdték el a közös munkát 2019-ben az egyik alagsori zenekari teremben. A Várkert Bazárban léptek először színpadra és azóta sem akarnak lejönni onnan. Számos tehetségkutatón remekeltek már mint az Öröm a zene, Befutó, K11, Analog tehetségkutató. Nevüket a kezdetekkori folyamatos bocsánatkérés inspirálta. A Pardon ME!

Zenéjük legközelebb a post-grungehoz áll, de felismerhetők a pop-rock, a heavy blues és a funk-metál stílusjegyei, az énekdallamok és vokálok pedig dögös csaj-rock és soul ábrándok közös gyermekei. 2020 Decemberében jelent meg az első EP 7 trackkel jelenleg pedig az első LP-n dolgoznak a srácok ami nemsokára napvilágot lát.

Jegyek:
Early bird: 2000 Ft
Elővétel: 2500 Ft
Helyszínen: 3000 Ft

https://www.facebook.com/events/634036618878142/

Time

(Tuesday) 19:00 - 22:00

Location

Instant-Fogas Komplexum