loader image

The Bluebay Foxes x Meg Egy Cukorka • Instant

sat08feb20:00sat23:00The Bluebay Foxes x Meg Egy Cukorka • Instant

Event Details

THE BLUEBAY FOXES I MEG EGY CUKORKA
• 2020. február 8., szombat
• Helyszín: Instant (1073 Budapest, Akácfa u. 51.)

EUROSONIC 2020 AFTER!
A rókák az év elején Hollandia egyik legtávolabbi szegletébe repülnek, hogy megmutassák magukat európa legnevesebb showcase fesztiválján. A hazatérést egyből egy fergeteges estével ünneplik, ráadásul jó barátaik, a Meg Egy Cukorka társaságában.

The Bluebay Foxes
A 2015-ben alakult The Bluebay Foxes zenei világa a brit gitárzenéből és amerika déli államaiból származó rockzenéből merít: dinamikus, lüktető dobtémák, karakteres gitárhangzás, húzós, energikus basszusok és a dallamos refrének jellemzik.
Megjártak már jó pár klubkoncertet, ott voltak szinte az összes hazai nagyobb fesztiválon, de játszottak már a környező országok színpadain is. A számos single, EP, livesession mellett 2018-ban megjelent első nagylemezük is. Májusban bejutottak a Nagyszínpad tehetségmutató döntős 3 zenekara közé, végigzenélték a teljes fesztiválzezont, majd a Budapest Park színpadán zárták a nyarat több ezer ember előtt. Idén ott lehetnek a holland Eurosonic fesztiválon is, hogy európa szinten is térképre helyezzék a zenekart.
Addig azonban még új anyaggal jelentkeznek, érkezik az új dal, klippel. 😉
www.youtube.com/thebluebayfoxes
www.instagram.com/thebluebayfoxes
https://sptfy.com/thebluebayfoxes

Meg Egy Cukorka
Magasan szálló, széleken táncoló beatrock, koszos eleganciával, érzékeny lélekkel és a rock’n’roll hőskorához méltó momentumokkal.

A Meg Egy Cukorka még csak három éve koptatja a színpadok deszkáit, de már bebizonyosodni látszik, hogy a magyar dalszövegek és a gitárzene korszakának messze sincs még vége. Bár az alulról építkezésben, a függetlenségben és a kompromisszummentes alkotásban hisznek, mégis populárisnak tekinthető zenéjük, hiszen a koncertközönség pillanatok alatt szereti meg őket őszinte dalszövegeik és kifogyhatatlan energiájú kisugárzásuk miatt.
www.youtube.com/megegycukorka
www.instagram.com/megegycukorka
www.megegycukorka.hu

BELÉPŐ: https://tixa.hu/TBF_MEC_Instant

BELÉPÉSI INFORMÁCIÓK:
A részvétel 10 és 18 éves kor közötti látogatóink részére megváltott jeggyel és jeggyel rendelkező felnőtt korú kíséretében, 10 éven aluliak részére jegy megváltása nélkül, jeggyel rendelkező felnőtt korú kíséretében lehetséges.

#thebluebayfoxes #megegycukorka #rock #concert #instantfogaskomplexum #budapest

Time

(Saturday) 20:00 - 23:00

Location

Instant-Fogas Komplexum