loader image

The Blind Spot I Bárhol Bármikor I Underground Hippies • ROBOT

fri03mar19:00fri23:00The Blind Spot I Bárhol Bármikor I Underground Hippies • ROBOT

Event Details

KAPUNYITÁS: 19:00

19:30-20:20-UNDERGROUND HIPPIES
20:40-21:40-BÁRHOL BÁRMIKOR
22:00-22:50-BLIND SPOT

• 2023. március 3., péntek
• Helyszín: Robot (1073 Budapest, Akácfa u. 49.)
• A belépés ingyenes!

THE BLIND SPOT
A Blind Spot zenekar 2021 novemberében alakult Budapesten, s azonnal saját dalok írásába kezdett. New Timeline című, 5 számos debütáló kislemezük egy évvel később, 2022 decemberében jelent meg. Az öttagú csapat zenéje eklektikus, kísérletező, azonban a rockban gyökerezik. Bluesos, néhol popos elemekkel vegyítve szólnak olyan, mindenki számára ismerős témákról, mint a szerelmi csalódások, vagy a társadalom kritikus szemlélete. Az alkotói szabadságnak nem gátat szabva angol és magyar nyelvű dalokat egyaránt hallhat tőlük a közönség.
• https://www.facebook.com/theblindspotband

BÁRHOL BÁRMIKOR
Mi vagyunk a Bárhol Bármikor pop-rock, poppunk zenekar Csepelről. A csapat 2021 óta közel állandó formában, töretlen lelkesedéssel munkálkodik. Zenéink megalkotása során nem szorítjuk be magunkat műfaji korlátok közé, a dalainkban vegyesen jelen vannak a punk, a klasszikus rock, funky és akár pop-ra jellemző elemek is. A dalszövegeinkhez az inspirációt az életből merítjük, különböző szituációkat, történeteket és élethelyzeteket foglalunk dallamba, és ahogyan az élet, úgy ezek is mindig változatosak: Gyakran azt vesszük észre, hogy a közönség szívébe legtöbbször azzal tudjuk belopni magunkat, hogy érezhetően szeretjük azt, amit csinálunk. Úgy gondoljuk, hogy ha mi élvezzük a zenélést, az számunkra már megérte, ha pedig ezt más is szereti hallgatni, akkor az még külön öröm.
• https://www.facebook.com/barholbarmikorband

UNDERGROUND HIPPIES
A négytagú Underground Hippies 2019-ben alakult, hiszen hatalmas volt a srácokban a zeneszeretet. A pozíciók adottak voltak, mindenkinek régebbi álma volt, hogy a szeretett hangszerén játszhasson. A tagokat középiskolai barátság fűzi össze. A srácok rövid útja ellenére és a rengeteg gyakorlásnak köszönhetően villámsebességgel fejlődnek. Különböző stílusú zenéket szeretnek, éppen ezért is lehet igazán érdekes, amikor saját dal írására kerül sor. Fellépés során saját dalaikat fogják játszani, emellett hallhatóak lesznek a kedvenc bandáik számainak feldolgozása is.
• https://www.facebook.com/UndergroundHippies

A koncertek után ROBOT Rock – A belváros rock diszkója

BELÉPÉSI INFORMÁCIÓK
• A részvétel 18 éven aluliak részére felnőtt korú kíséretében lehetséges.

#theblindspotband #barholbarmikorband #undergroundhippies #pop #punk #rock #concert #robot #abelvarosrockklubja #instantfogaskomplexum #budapest

Time

(Friday) 19:00 - 23:00

Location

Robot