loader image

Signals From Hyperion I Tears Of Kali I Z!enemi • ROBOT

fri14aug20:00fri23:30Signals From Hyperion I Tears Of Kali I Z!enemi • ROBOT

Event Details

SIGNALS FROM HYPERION I TEARS OF KALI I Z!ENEMI
• 2020. augusztus 14., péntek
• Helyszín: Robot (1073 Budapest, Akácfa u. 49.)
• Kapunyitás: 20:00

Signals From Hyperion
2006-ban egy házibulin találkoztunk Menyussal először, ekkor jött a gondolat, hogy kettőnknek zenekart kellene csinálni.
Mindig is olyan, előremutató hangzásvilágot szerettünk volna megteremteni, amiben nem kell semmi kompromisszumot kötnünk, amiben önmagunk lehetünk, egymást folyamatosan inspirálva. Az évekig tartó kemény tanulás és háttérmunka során túlestünk kellemes és kellemetlen tagcseréken, többszöri újrakezdéseken is. Ennek ellenére töretlen lelkesedéssel dolgoztunk a dalainkon, majd 2018-ban, egy őszi napon végre összeállt az az ütőképes négytagú csapat, amelyben mindenki egy irányba gondolkodik, figyel a másikra és magáénak tekinti ezt a közös játszóteret.

Tears of Kali
A zenekar nem keresi a szintézist, hanem teremti. Nem kiválasztja útját, hanem építi, és bátran járja. Tapasztalatait letisztult és energikus formában közli a djent és az orientális népzenei elemek izgalmas ötvözésével; forma és tartalom tökéletes összhangban. A Tears of Kali tagjainak önkifejezése zenébe öntve… se több, se kevesebb.

Z.enemi
TT VAN A Z!ENEMi! Ezt a zenekart a tartalom hozta létre nem a forma. Elsődleges a mondanivaló, a tartalom, azoknak a problémáknak, annak az elégedetlenségnek a�megfogalmazása, ami sokakat feszít nálunk Miskolcon, Borsod megyében, vagy akár az egész országban.�A Z!ENEMi a leginkább szövegcentrikus műfajt, a hip-hopot keresztezi a rockkal és a metállal.�A Z!ENEMi erős és masszív koncertzenekar, rutinos, színpadhoz szokott zenészekkel:�
Balogh Szabi, „Juró” – MC
�Csontos Krisztián – gitár�
Szvoboda László – gitár�
Hudák Attila – basszusgitár�
Mezei Geris – dob�
Ez a Z!ENEMi.�Kemény, őszinte, borsodi raprock crossover.

BELÉPŐ:
• Elővétel: 1.000 Ft (Kizárólag a Tixa online rendszerében!)
• Helyszín: 1.500 Ft (Kizárólag az esemény napján belépéskor!)

A koncertek után ROBOT Rock – A belváros rockdiszkója!

BELÉPÉSI INFORMÁCIÓK:
A részvétel 10 és 18 éves kor közötti látogatóink részére megváltott jeggyel és jeggyel rendelkező felnőtt korú kíséretében, 10 éven aluliak részére jegy megváltása nélkül, jeggyel rendelkező felnőtt korú kíséretében lehetséges.

#signalsfromhyperion #tearsofkali #zenemi #rock #metal #concert #robot #abelvarosrockklubja #instantfogaskomplexum #budapest

Time

(Friday) 20:00 - 23:30

Location

Robot