loader image

august, 2021

sat28aug19:0023:00Sear Bliss • Instant19:00 - 23:00 Dance floor:InstantEvent type:ConcertMusic style:metal

Event Details

SEAR BLISS
• Végleges dátum: 2021. augusztus 28., szombat
• Helyszín: Instant (1073 Budapest, Akácfa u. 51.)

Budapesten a Sear Bliss – megvan a végleges dátum!

Utoljára 2019-es Seven Springs turné zárásaként léptünk fel a fővárosban, akkor a Watch My Dying és a Torn From Earth társaságában. A tavalyi, eredetileg 2020. november 20.-ára tervezett koncertre is hasonló forgatókönyvvel készültünk, majd a járványügyi korlátozások miatt sem akkor, sem a korábban leszervezett alternatív dátumon nem volt megtartható az esemény, így egy tervezett dátumra ütemeztük azt.

Most egyszerre jó és rossz hírről számolhatunk be. Miközben mindenhol a lazítási intézkedésekről és az idei koncertszezon indulásáról lehet olvasni, mi sajnos újabb átszervezésre kényszerültünk. Mivel a korábban tervezett pótlás napjáig kevesebb mint két hét van hátra, és jelenleg a szabályozások még nem egyértelműek, egyáltalán nem látjuk biztosítottnak, hogy ilyen közeli időpontban mindenki rendelkezik majd oltási igazolvánnyal a közönség – és a zenekar – soraiból, ezért egy olyan időpontra ütemezzük át – ezúttal remélhetőleg utoljára – a koncert végleges időpontját, amikor ez már jó eséllyel nem jelent problémát. Remélhetőleg augusztus 28-án, szombaton már minden feltétel adott lesz ahhoz, hogy több mint két év után, az eredetileg tervezetthez képest majd’ egy évvel később ismét színpadra állhassunk Budapesten.

Az eddig megváltott jegyek természetesen érvényesek lesznek a koncert végleges dátumára, de annak, aki nem tudja addig nélkülözni a jegy árát, van lehetősége a visszaváltásra.

A forgatókönyv változatlan: előzenekar helyett egy eddig teljes egészében sehol nem publikált kisfilmmel készülünk, melynek anyagát a Letters from the Edge készítése és a lemez kapcsán adott koncertek során rögzítettük, és amit valószínűleg csak ezen az estén vetítünk majd le nyilvánosan. Utána pedig egy kibővített programmal állunk színpadra, melyben a Sear Bliss minden korszakát felidézzük a The Pagan Wintertől a Letters from the Edge-ig, vagy ha úgy tetszik, az Ancienttől a Shroudig.

JEGYEK:
❗A 2020. november 20-ai, eredeti dátumra váltott jegyek érvényesek!
• Elővétel: 2.500 Ft (2021. július 31.-én éjfélig!)
• Augusztus 1-től és a helyszínen: 3.000 Ft

BELÉPÉSI INFORMÁCIÓK:
A részvétel 10 és 18 éves kor közötti látogatóink részére megváltott jeggyel és jeggyel rendelkező felnőtt korú kíséretében, 10 éven aluliak részére jegy megváltása nélkül, jeggyel rendelkező felnőtt korú kíséretében lehetséges.

#aneveningwith #searbliss #concert #instantfogaskomplexum #budapest

Time

(Saturday) 19:00 - 23:00

Location

Instant-Fogas Komplexum

Akácfa utca 49-51.

X