loader image

Random Trip X Solére, Miller Dávid, Lil Frakk, MC Kemon, MC Fedora ft. Vibe Changers - Instant

tue17may20:00tue23:00Random Trip X Solére, Miller Dávid, Lil Frakk, MC Kemon, MC Fedora ft. Vibe Changers - Instant

Event Details

Szezonzáró Random Trip ft. Vibe Changers koncert az Instantban!

Hosszú szünet után havi rendszerességgel, újragondolva visszatérnek a keddi Random Trip koncertek az Instant színpadára! Újra #keddazújpéntek!

• 2022. május 17.., kedd
• Helyszín: Instant (1073 Budapest, Akácfa u. 51.)
• Jegyek: https://tixa.hu/szezonzaro-random-trip-instant

Lineup:
– Solére – ének
– MC Fedora (Belga) – rap, ének
– Miller Dávid – ének
– Lil Frakk – rap
– MC Kemon (Irie Maffia) – rap
– Nagy Kristóf (7S) – loop, gitár, beatbox
– DJ Q-Cee – lemezjátszó, beatbox
– Delov Jávor – dob

JEGYEK
• Elővétel: 2.000 Ft (2022. május 16. éjfélig!)
• Normál: 2.500 Ft (Az esemény napján 18:00-ig online vagy a helyszínen belépéskor!)
• Elővétel kizárólag a Tixa online rendszerében!
Jegylink: https://tixa.hu/szezonzaro-random-trip-instant

#randomtrip #keddazújpéntek #solére #mckemon #iriemaffia #millerdávid #lilfrakk #nagykristóf #7s #djqcee #delovjávor #livemusic #concert #instant #instantfogaskomplexum #budapest

A Random Tripről:
A Random Trip hazánk legszínesebb könnyűzenei közössége: műfaji határokon (pop, rock, jazz, hiphop, blues, elektro stb.) átívelő improvizációs koncertsorozat, amelyben a hazai könnyűzene legkülönbözőbb műfajokból érkező előadói lépnek fel sokszor meglepő összeállításokban és vonják be egymást a legváratlanabb zenei kalandokba.
A 2008/2009 fordulóján budapesti klubokból indult, heti rendszerességgel megtartott klubest mára „kinőtte” saját kereteit: Budapest legnagyobb koncerthelyszínein, jazzfesztiválokon, a nagy nyári zenei fesztiválokon és a legjobb vidéki klubokban is egyaránt szívesen látott vendég, a fellépők sorában pedig rendszeresen megtalálhatók nemzetközi sztármuzsikusok. A sorozat vezéregyénisége Delov Jávor dobos és DJ Q-Cee, a Vinyl Warriorz lemezlovasa, akik körül minden alkalommal változó összetételű társaság zenél.

Vibe Changers:
Az est második felében indul a barátságos de mégis komoly verseny/jammelés! Várjuk a legvagányabb énekeseket, rappereket és szólistákat (szaxofon, trombita, fuvola, stb.) a mikrofon mögé, ahol három fordulóban versenyezhettek az este bajnoka címért és a vele járó alkalmi nyereményért amik sorsáról a házigazdák és a közönség együtt döntenek. Fődíjként a hónapok során legtöbbször diadalmaskodó énekes, rapper és hangszeres szólista a Random Trip 2022-es egyik budapesti nagykoncertjén mutathatja meg magát!
A zenei alapokat Jávor és Kristóf szolgáltatják, a színpadra lépés jogát ők adják és (indokolt esetben) vonhatják meg.

A játék menete/leírás:
1. Az est során maximum 16 előadóval tudunk együtt zenélni.
2. Érkezz időben, hogy az adott kategóriádba tudj regisztrálni (énekes, mc, fúvós hangszeres szólista), mert arra törekszünk, hogy ideális esetben közel egyenlő számú előadó vehessen részt kategóriánként az est első fordulójában.
3. Akik esetlegesen lemaradnak az aznapi versengésről előregisztrációs lehetőséggel bírnak a következő alkalomra.
4. Az est folyamán 3 forduló lesz, melyből mindig a legjobb energiával bíró előadók juthatnak tovább a következő menetbe.
5. A döntőnek 2 nyertese lesz:
az első helyezettet a zsűri dönti el, akinek egyik nyereménye: 1 pont a Random Trip egyik nagykoncertjén való fellépés lehetősége végett. A közönségszavazat díjasa ugyancsak 1 pontot kap, így lehetőséget teremtve annak, hogy akár ő lépjen fel a Random Trip csapatával.
6. Az abszolút győztese a játéknak a Vibe Changers estek alatt 2 legtöbb pontot gyűjtött játékos, akik a Random Trip vendégei lesznek a Random Trip 2022-es egyik nagykoncertjén.

Time

(Tuesday) 20:00 - 23:00

Location

Instant-Fogas Komplexum