loader image

Random Trip X Sena, Saiid, Zentai Márk, Nash - Instant Szezonnyitó koncert

tue04oct19:00tue19:00Random Trip X Sena, Saiid, Zentai Márk, Nash - Instant Szezonnyitó koncert

Event Details

Szezonnyitó Random Trip koncert az Instantban!

Ebben az évben összesen 2 alkalommal visszatérnek a keddi Random Trip koncertek az Instant színpadára! Újra #keddazújpéntek!

• 2022. október 4., kedd
• Helyszín: Instant (1073 Budapest, Akácfa u. 51.)
• Jegyek: https://tixa.hu/random-trip-instant-1004

Lineup:
– Sena (Irie Maffia) – ének
– Zentai Márk (Mörk) – ének
– Saiid (Akkezdetphia) – rap
– Nash (Slow Village) – rap
– Subicz Gábor (Subtones) – trombita
– Weil Andris – billentyű
– Heilig Tomi (Punnany Massif) – basszusgitár
– DJ Q-Cee – lemezjátszó, beatbox
– Delov Jávor – dob

JEGYEK
• early bird 2.500 Ft (Limitált darabszám)
• Kedvezményes elővét: 3.000 Ft (2022.10.03 éjfélig!)
• Normál: 3.500 Ft (Az esemény napján 18:00-ig online vagy a helyszínen belépéskor!)
• Elővétel kizárólag a Tixa online rendszerében!

Jegylink:https://tixa.hu/random-trip-instant-1004

#randomtrip #keddazújpéntek #sena #iriemaffia #saiid #akkezdetphia #nash #slowvillage #perrin #weilandris#heiligtomi #djqcee #delovjávor #livemusic #concert #instant #instantfogaskomplexum #budapest

A Random Tripről:
A Random Trip hazánk legszínesebb könnyűzenei közössége: műfaji határokon (pop, rock, jazz, hiphop, blues, elektro stb.) átívelő improvizációs koncertsorozat, amelyben a hazai könnyűzene legkülönbözőbb műfajokból érkező előadói lépnek fel sokszor meglepő összeállításokban és vonják be egymást a legváratlanabb zenei kalandokba.
A 2008/2009 fordulóján budapesti klubokból indult, heti rendszerességgel megtartott klubest mára „kinőtte” saját kereteit: Budapest legnagyobb koncerthelyszínein, jazzfesztiválokon, a nagy nyári zenei fesztiválokon és a legjobb vidéki klubokban is egyaránt szívesen látott vendég, a fellépők sorában pedig rendszeresen megtalálhatók nemzetközi sztármuzsikusok. A sorozat vezéregyénisége Delov Jávor dobos és DJ Q-Cee, akik körül minden alkalommal változó összetételű társaság zenél.
2017 meghatározó év volt a Random Trip történetében: májusban jelentette meg első lemezét, melyet a koncerteken az örömzenélésből megszületett, ám eddig nem rögzített dallamok inspiráltak. Az album különlegessége, hogy bár megszületése látszólag „szembement” a Random korábbi filozófiájával, a keretek nélküli zenélés szabadságát sikerült bevinni a dalforma kötöttebb keretein belülre is. A végeredmény friss és izgalmas lett, mint egy igazi Random Trip. Ötven közreműködő zenész – köztük Dés László, Wolfie, Fábián Juli, Kiss Tibi, Szabó Balázs, Tóth Vera, Barabás Lőrinc, MC Kemon, Lábas Viki, Jónás Vera, Tátrai Tibor, Palya Bea, Járai Márk – alkotta meg a Zenehíd című lemez tizennyolc dalát. Műfajokon átívelve szálltak szabadon a kreatív energiák, s a hazai könnyűzenei élet színe-java részt vett ennek az egyedülálló korlenyomatnak a megalkotásában.

Time

(Tuesday) 19:00 - 19:00

Location

Instant-Fogas Komplexum