loader image

Random Trip X Paulina, Andy Hefler, Fehér Balázs, Lil Frakk – Instant – vendég: Ineffable

tue14feb19:00tue19:00Random Trip X Paulina, Andy Hefler, Fehér Balázs, Lil Frakk – Instant – vendég: Ineffable

Event Details

Szezonnyitó Random Trip koncert az Instantban! Újra #keddazújpéntek!

• 2023. február 14., kedd
• Helyszín: Instant (1073 Budapest, Akácfa u. 51.)
• Jegyek: https://tixa.hu/szezonnyito-random-trip-instant

Lineup:
– Paulina – ének
– Andy Hefler (Kéknyúl) – ének
– Fehér Balázs – ének
– Lil Frakk – rap
– Beján Norbert (Margaret Island) – billentyű
– Gerendás Ruben – basszusgitár
– DJ Q-Cee – lemezjátszó, beatbox
– Delov Jávor – dob

Vendégzenekar: Ineffable

JEGYEK
• early bird 2.000 Ft (Limitált darabszám) – ELFOGYOTT!
• Kedvezményes elővét: 2.500 Ft (2023.02.13 éjfélig!)
• Normál: 3.000 Ft (Az esemény napján 18:00-ig online vagy a helyszínen belépéskor!)
• Elővétel kizárólag a Tixa online rendszerében!

Jegylink: https://tixa.hu/szezonnyito-random-trip-instant

TIMING:
19:00 kapunyitás
19:05 Ineffable
20:00 Random Trip

#randomtrip #keddazújpéntek #paulina #andyhefler #kéknyúl #lilfrakk #fehérbalázs #bejánnorbi #margaretisland #gerendasruben #djqcee #delovjávor #livemusic #concert #instant #instantfogaskomplexum #budapest

A Random Tripről:
A Random Trip hazánk legszínesebb könnyűzenei közössége: műfaji határokon (pop, rock, jazz, hiphop, blues, elektro stb.) átívelő improvizációs koncertsorozat, amelyben a hazai könnyűzene legkülönbözőbb műfajokból érkező előadói lépnek fel sokszor meglepő összeállításokban és vonják be egymást a legváratlanabb zenei kalandokba.
A 2008/2009 fordulóján budapesti klubokból indult, heti rendszerességgel megtartott klubest mára „kinőtte” saját kereteit: Budapest legnagyobb koncerthelyszínein, jazzfesztiválokon, a nagy nyári zenei fesztiválokon és a legjobb vidéki klubokban is egyaránt szívesen látott vendég, a fellépők sorában pedig rendszeresen megtalálhatók nemzetközi sztármuzsikusok. A sorozat vezéregyénisége Delov Jávor dobos és DJ Q-Cee, akik körül minden alkalommal változó összetételű társaság zenél.
2017 meghatározó év volt a Random Trip történetében: májusban jelentette meg első lemezét, melyet a koncerteken az örömzenélésből megszületett, ám eddig nem rögzített dallamok inspiráltak. Az album különlegessége, hogy bár megszületése látszólag „szembement” a Random korábbi filozófiájával, a keretek nélküli zenélés szabadságát sikerült bevinni a dalforma kötöttebb keretein belülre is. A végeredmény friss és izgalmas lett, mint egy igazi Random Trip. Ötven közreműködő zenész – köztük Dés László, Wolfie, Fábián Juli, Kiss Tibi, Szabó Balázs, Tóth Vera, Barabás Lőrinc, MC Kemon, Lábas Viki, Jónás Vera, Tátrai Tibor, Palya Bea, Járai Márk – alkotta meg a Zenehíd című lemez tizennyolc dalát. Műfajokon átívelve szálltak szabadon a kreatív energiák, s a hazai könnyűzenei élet színe-java részt vett ennek az egyedülálló korlenyomatnak a megalkotásában.

A koncert az NKA és a Hangfoglaló támogatásával jött létre.

Time

(Tuesday) 19:00 - 19:00

Location

Instant-Fogas Komplexum