loader image

Palma Hills I Alas! I The Swamp Creatures • INSTANT

fri25mar20:00fri23:30Palma Hills I Alas! I The Swamp Creatures • INSTANT

Event Details

PALMA HILLS I ALAS! I THE SWAMP CREATURES
• 2022. március 25., péntek
• Helyszín: Instant (1073 Budapest, Akácfa u. 51.)
• https://tixa.hu/instant-20220325

PALMA HILLS

A Palma Hills 2012-ben alakult Székelyudvarhelyen Butu Arnold (ének, gitár), Siklódi Bátor (basszusgitár, vokál), László Péter (dobok), Kövecsi Norbert (billentyű, gitár, vokál) és Lukácsi Előd (gitár) tagságával.

Zenéjüket leginkább a hangszerekből nagy zuhatagokban hullámzó modern-psy, atmoszférikus neo-soul, tengerparti homokban verejtékező dream-pop és derékriszálós surf zene jellemzi. Mindezek mellett hűek maradtak a cipőket földhöz szegező, vagy éppen melodikus garage rockhoz, így jelenlétükben minden adott az ,,ereszd el a hajam” hangulathoz .

2014-ben jelent meg első EP ‘Private Section’ néven, majd ezt követte
2015-ben a második, ‘We’re On The Way, There’s No Worry’ című EP.
2017-ben jelent meg a zenekar első 11 dalos nagylemeze ‘Beyond The Hills’ címmel.
2020 csatlakozott Kövecsi Norbert (billentyű) a zenekarhoz és jelenleg második nagylemezükön dolgoznak, ami a tervek szerint 2022-ben jelenik meg.

ALAS!

Stílusvegyítő neonomád progrock vár a hallgatóságra, megfűszerezve az élet hullámzó érzelmi kavalkádjával. Annak mélységeit és magasságait is magába foglalva tér vissza egy egy dallam, mint szarvas a hűs forrásra.

THE SWAMP CREATURES

Ha elszakadnál a rideg valóságból egy órára, válts a Swampes srácokkal dimenziót, és add át magad a 70-es évek pszichedelikus rockját idéző, misztikus mocsári világnak.

A kötelező eklektika elérése érdekében a zenéjükben vegyítik a különféle népzenei motívumokat, kraut- és desertrockos témákat, illetve elektronikus zenei elemeket.

JEGYEK
• Elővétel: 1.500 Ft (2022. március 24. éjfélig!)
• Normál: 2.000 Ft (Az esemény napján 16:00-ig online vagy a helyszínen belépéskor!)

• Elővétel kizárólag a Tixa online rendszerében!

BELÉPÉSI INFORMÁCIÓK
• A részvétel 10 és 18 éves kor közötti látogatóink részére megváltott jeggyel és jeggyel rendelkező felnőtt korú kíséretében, 10 éven aluliak részére jegy megváltása nélkül, jeggyel rendelkező felnőtt korú kíséretében lehetséges.

#palmahills #garagerock #alternativerock #progressiverock #rock #concert #instant #instantfogaskomplexum #budapest

Time

(Friday) 20:00 - 23:30

Location

Instant-Fogas Komplexum