loader image

Mike Gotthard // Out Of This Planet • INSTANT

thu21apr20:00thu23:30Mike Gotthard // Out Of This Planet • INSTANT

Event Details

MIKE GOTTHARD // OUT OF THIS PLANET
FEAT. SZEBÉNYI DANI, MOGYORÓ KORNÉL, GUDICS MARTIN & GUDICS MARCI
• 2022. április 21, csütörtök
• Helyszín: Instant (1073 Budapest, Akácfa u. 51)
• https://tixa.hu/instant-20220421

Mike Gotthard azaz Gotthárd Mihály a magyar fiatal gitáros generáció kiemelkedő egyénisége. Számtalan helyen találkozhattunk már nevével, jelenleg többek között Tátrai Tibor új zenekara a godfater. egyik gitárosaként, jazz és fusion zenekarok közreműködőjeként, valamint pop előadók mögött session zenészként is. Zenész családba született Zalalövőn, így korán megismerkedett hangszerével. Kezdetben autodidakta módon kezdte elsajátítani a blues és rock zene alapjait, majd magántanárai Zsoldos Báró Zoltán és Mohai Tamás segítettek neki ebben. 2011-ben felvételt nyert a Liszt Ferenc Zeneakadémia jazz gitár szakára, ahol Babos Gyula, Horányi Sándor és László Attila kezei alatt formálódott tovább. Gitárjátékában keveredik a blues érzelmessége, a jazz improvizativitása, a rock energiája és a funk ritmikája.

Számtalan hazai produkcióban működött közre és az elmúlt éveket folyamatos turnézással töltötte. 2015-ben az év felfedezettjének választotta a HANOSZ a magyar hangszeresek országos szövetsége. Első szóló albuma 2016 őszén jelent meg Intellectual Brutality címmel, melyen olyan neves muzsikusok működnek közre mint, Gary Willis, Scott Kinsey, Borlai Gergő, Anton Davidyants, Federico Malaman, Barabás Tamás és Szebényi Dániel. A lemez megjelenése óta több külföldi és hazai jazz fesztiválon megfordult formációival, ahol hatalmas sikereket arattak.

2021 márciusában jelent meg 9 Wheels című single-je egy video klip kíséretében, amely a készülő új anyag előfutára és nagyon pozitív fogadtatást kapott. Jelenleg legújabb lemezén dolgozik, amely 2022 végére várható és olyan nevek szerepelnek rajta többek között mint Borlai Gergő, Anton Davidyants, Hadrien Feraud, Szebényi Dániel, Fekete-Kovács Kornél, a Gudics Twins és még sokan mások.

JEGYEK
• Elővétel: 1.990 Ft (április 20 éjfélig!)
• Normál: 2.490 Ft (Az esemény napján 16:00-ig online vagy a helyszínen belépéskor!)

• Elővétel kizárólag a Tixa online rendszerében!
• Elővétel kezdete: 2022. április 12, 10 óra!

BELÉPÉSI INFORMÁCIÓK
• A részvétel 10 és 18 éves kor közötti látogatóink részére megváltott jeggyel és jeggyel rendelkező felnőtt korú kíséretében, 10 éven aluliak részére jegy megváltása nélkül, jeggyel rendelkező felnőtt korú kíséretében lehetséges.

A szervező a műsorváltozás jogát fenntartja.

#mikegotthard #jazz #jazzrock #fusion #concert #instant #instantfogaskomplexum #budapest

Time

(Thursday) 20:00 - 23:30

Location

Instant-Fogas Komplexum