loader image

Los Orangutanes ✘ INSTANT ✘ Ingyenes!

fri29mar20:00fri23:00Los Orangutanes ✘ INSTANT ✘ Ingyenes!

Event Details

LOS ORANGUTANES
• 2024. március 29., péntek
• Helyszín: Instant (1073 Budapest, Akácfa u. 51.)
• A belépés ingyenes!

✘ MENETREND
20:00 • Kapunyitás
21:00 • Los Orangutanes

✘ LOS ORANGUTANES
A Los Orangutanes zenekar 2017 óta táncoltatja a magyar cumbia rajongókat.
Annak ellenére, hogy Dél-Amerika legnépszerűbb stílusa a cumbia, ez a műfaj méltatlanul kis figyelmet kapott eddig idehaza. Ezen szeretne változtatni a Los Orangutanes, melyet kipróbált, veterán zenészek hívtak életre. Az Irie Maffia, Zuboly, Paso, Besodrom, Anselmo Crew tagjaiból verbuválódott csapat rövid idő alatt a táncolni vágyó magyarok kedvencévé vált. Teltházas Müpa, Akvárium Nagyhall és Kobuci kertes koncertek, valamint számtalan hazai fesztivál is a hátuk mögött van már.
2021-ben jött el az idő az élő koncertek mellett a stúdió lemezek kiadására is. A Lo Mejor De La Cumbia tisztelgés a műfaj legnagyobb úttörői előtt. Összesen 12 klasszikus cumbia dalból ősszegyúrt egyveleg, amely betekintést nyújt a cumiba széles spektrumába. Latin ütősök és sok fúvós hangszer mellett a műfaj legjellegzetesebb hangszere a tangóharmonika is főszerepet kap. A dalok pedig Ivan Tabeira és Árkosi Szabi előadásától vállnak igazán egyedivé. A Lo Mejor De La Cumbia egy audiovizuális album, majd minden dalhoz készült egy animációs kisfilm is, amely betekintést mutat
mind a zenekar mind a cumbia kissé meseszerű, pszichedelikus világába.
Aki járt már Los Orangutanes koncerten, az tudja, hogy nem lehet ülve végignézni a csapatot, az ember lába automatikusan táncra perdül!

✘ BELÉPÉSI INFORMÁCIÓK
• A részvétel kiskorúak számára nagykorú kíséretében lehetséges

#losorangutanes #cumbia #concert #instant #instantfogaskomplexum #budapest

https://www.facebook.com/events/923063262900686/

Time

(Friday) 20:00 - 23:00

Location

Akácfa utca 49-51., Budapest, Hungary, 1065