loader image

december, 2021

wed29dec20:0023:30Dos Diavolos - Ganxsta Zolee & Takács Vilkó - Egyenesen a mocsárból EXKLUZÍV lemezjátszó • ROBOT20:00 - 23:30 Dance floor:RobotEvent type:Concert

Event Details

DOS DIAVOLOS – GANXSTA ZOLEE & TAKÁCS VILKÓ – EGYENESEN A MOCSÁRBÓL EXKLUZÍV LEMEZJÁTSZÓ BULI
• 2021. december 29., szerda
• Helyszín: Robot (1073 Budapest, Akácfa u. 49.)
• https://tixa.hu/robot-dos-diavolos-2021

Ganxsta Zolee-t nem kell bemutatni ma már senkinek. A lányos anyukák rémálma, az ország leghírhedtebb megmondója, aki 1995-ben alapította meg a Ganxsta Zolee és a Kartel zenekart és azóta is töretlenül jelen van a hazai közéletben.
Takács Vilkó neve is sokaknak ismerősen csenghet, hiszen főként a Ganxsta Zolee és a Kartel gitárosaként ismerhetjük, de hozzá kapcsolható a Lugosi Danival sikerre vitt Nirvana Tribute zenekar, valamint a számtalan tematikus, egy szál gitáros est is.
Innen jött az ötlet, hogy a két ördög összefogjon és alkosson. 2019-ben indították útjára, a Dos Diavolos akusztikus duót és idén végre elérkezetnek látták az időt, hogy megmutassák első közös albumokat, ami az Egyenesen a mocsárból címet kapta.

Mire számíthattok a lemezjátszó során? Mocskos déli blues-ra két akusztikus gitárral, aligátorokkal, hamisítatlan, gőzölgő mocsári hangulattal. Beszélgetésre, ahol talán kulisszatitkokat is elárulunk a lemezzel kapcsolatban, dedikálásra, közös fotókra és a lemezt is meg tudjátok venni a helyszínen!
“Itt a lápban utat török, egyenesen a mocsárból jövök”

JEGYEK
• Elővétel: 3.000 Ft (2021. december 28. éjfélig!)
• Helyszín: 3.500 Ft (Az esemény napján 18 óráig online vagy a helyszínen belépéskor!)
• Online jegyértékesítés kezdete: 2021. december 7., 18:00

BELÉPÉSI INFORMÁCIÓK:
• A belépés a hatályban lévő jogszabályoknak megfelelően védettségi igazolás (védettségi kártya, EESZT alkalmazás, 48 órán belüli negatív PCR teszt) és fényképes személyazonosító igazolvány együttes felmutatásával lehetséges.
• 18 év alatti oltással nem rendelkező személy a koncerten védettségi igazolással rendelkező nagykorú személy kíséretében vehet részt.

#dosdiavolos #ganxstazolee #doglegy #takacsvilko #blues #concert #robot #abelvarosrockklubja #instantfogaskomplexum #budapest

Time

(Wednesday) 20:00 - 23:30

Location

Robot

Akácfa u. 49

X