loader image

Hamarosan! - Beat Meets Grunge: Marble Mist x Abigél • Instant

fri20mar(mar 20)20:00sat21(mar 21)00:30Hamarosan! - Beat Meets Grunge: Marble Mist x Abigél • Instant

Event Details

BEAT MEETS GRUNGE: MARBLE MIST X ABIGÉL
• 2020. március 20., péntek
• Helyszín: Instant (1073 Budapest, Akácfa u. 51.)

A magyar zenei újhullám két innovatív képviselője a tavalyi sikeres és baráti kollaboráció után ismét egy közös estét szervez, ahol kirobbanó energiával és lehengerlő lendülettel járulnak hozzá a tavasz méltó köszöntéséhez. A beat és a grunge zene kedvelőinek jobb péntek esti programot ki sem lehetne találni, várunk minden szórakozni vágyót sok szeretettel!💛

☀️Marble Mist☀️
Energikus gitárzene a jelenidő frekvenciáján.
A zenekar az egy évvel ezelőtti sikeres fellépése után a tavasz nyitányaként immár második alkalommal mutatja be az Instantban is magával ragadó és változatos produkcióját, ahol egymást érik a karakteres gitártémák, az ütős ritmusok, valamint az őszinte magyar és angol nyelvű szövegek. A négy tagból álló banda 2019 őszén megjelent ‘Balance’ című nagylemezével országos turnéra indult aminek következő állomásán új dalokkal és vendégekkel kiegészülve hozza egyensúlyba a régit és újat, a magyart és a nemzetközit, a beatet és a rock ‘n’ roll-t.

Plaszkó Bence Ádám – ének, gitár
Tóth Balázs – szólógitár, ének
Hámori Márton – basszusgitár
Faragó-Kádár Antal – dob

⚡Abigél⚡
A 90-es évek hangulatát felidéző grunge rock zenekar, az Abigél 2018 májusában debütált a budapesti Kuplungban. Azóta sok klub, fesztivál fellépésük volt itthon és külföldön egyaránt. Többek között olyan helyszíneken, mint az Akvárium Klub NagyHall, Barba Negra Music Club, de az OZORA Fesztiválon is elvarázsolták a közönséget. Fennállásuk óta két kislemezt adtak ki, jelenleg gőzerővel dolgoznak az első nagylemezükön. Az NKA támogatásával készülő album megjelenése ősz elejére datálható, ugyanis a zenekar elnyerte a 2019-es Hangfoglaló Program Induló Zenekari támogatását.

Várallyay Benedek – ének, gitár
Ipolyi-Gáts Hunor – bass, vokál
Milei Bálint – dob

BELÉPŐ:
• Elővételes jegy: 1200 Ft (Korlátozott darabszámban!)
• Normál jegy: 1500 Ft (Online elővételben és az esemény napján a helyszínen!)

BELÉPÉSI INFORMÁCIÓK:
A részvétel 10 és 18 éves kor közötti látogatóink részére megváltott jeggyel és jeggyel rendelkező felnőtt korú kíséretében, 10 éven aluliak részére jegy megváltása nélkül, jeggyel rendelkező felnőtt korú kíséretében lehetséges.

A koncert az NKA és Hangfoglaló Program támogatásával valósul meg.

#marblemist #abigelmusic #beatmusic #grunge #rock #instantfogaskomplexum #budapest

Time

20 (Friday) 20:00 - 21 (Saturday) 00:30

Location

Instant-Fogas Komplexum