loader image

Bankos Meg a Posse + 6363 /// Instant-Fogas Komplexum

wed29dec19:00wed23:30Bankos Meg a Posse + 6363 /// Instant-Fogas Komplexum

Event Details

BANKOS MEG A POSSE I 6363
• 2021. december 29., szerda
• Helyszín: Instant (1073 Budapest, Akácfa u. 51.)
• https://tixa.hu/instant-bankos-6363-2021

JEGYEK
• Elővétel: 2.000 Ft (2021. december 28. éjfélig!)
• Normál: 2.500 Ft (A koncert napján 16 óráig online vagy a helyszínen belépéskor!)
• Elővétel kizárólag a Tixa online felületén!

BANKOS (feat. Zsolaa, Dhok, Fakt, Kasko, SMR, Skip Gang)

B, mint Bandavezér és B, mint Budapest első számú krónikása. Sok féle úton indulhatunk el a magyar hip-hop történelemben, de biztosan az egyik nagy kereszteződésben ott lesz a Rapmotel, ahol nem csak a szállóvendégek sokasága és sokszínűsége szembeötlő, de a tulajdonos generációkon átívelő fáradhatatlansága is megér egy, vagy esetleg több száz órányi oda-vissza hallgatózást az ablakokban. Ha a megjelenésekről, lemezekről, utcai lenyomatokról, eseményekről kéne beszélnünk, akkor az Instant gyorsan könyvtárrá kéne változtatnunk, ti viszont bulizni jártok ide és azt emlékezetessé fogja tenni a mega posse.

6363

Alternatív szövegépítész, rím esztergályos, versláb ortopédus. Szokás azt mondani, hogy ne a borítóról ítéljük meg a könyvet, de már az első lemezén is olyan egyedi szövegeket hozott, hogy az rögtön lyukasztotta is a vonaljegyet a hallgatók figyelme felé. Azóta több koronggal és megannyi megjelenéssel a hátsó ülésen is behatárolhatatlanul GTA-zgat a hip-hop határmezsgyéin és még azon is túl, persze cheat nélkül, mert igazán komolyan veszi a játékot. Lusta Gerivel közös „Metamatika” című nagylemezük megjelenése óta töri a jeget a koncerttermekben és a zenerajongók hallójárataiban és ez ezen az estén sem lesz máskép.

Az estét a Uni Beatz izzítja be egy lángoló élő beateléssel!

BELÉPÉSI INFORMÁCIÓK
• A belépés a hatályban lévő jogszabályoknak megfelelően védettségi igazolás (védettségi kártya, EESZT alkalmazás, 48 órán belüli negatív PCR teszt) és fényképes személyazonosító igazolvány együttes felmutatásával lehetséges.
• 18 év alatti oltással nem rendelkező személy a koncerten védettségi igazolással rendelkező nagykorú személy kíséretében vehet részt.

#bankos #bankosmegaposse #6363 #gege #hiphop #rap #rhythm #rhyme #concert #instantfogaskomplexum #budapest

Time

(Wednesday) 19:00 - 23:30

Location

Instant-Fogas Komplexum