loader image

SOLD-OUT! Aurevoir. • Instant

fri26jun20:00fri23:00SOLD-OUT! Aurevoir. • Instant

Event Details

AUREVOIR.
• 2020. június 26., péntek
• Helyszín: Instant (1073 Budapest, Akácfa u. 51.)

Aurevoir.
Az Aurevoir. zsámbéki fiatalokból álló ethno-beat zenekar. 2015 márciusában hattagú együttesként kezdték pályafutásukat, a felállás többszöri változását követően jelenleg hét zenész alkotja a zenekart. A kezdetektől fogva arra törekedtek, hogy magukat, illetve zenéjüket ne szorítsák szigorúan meghatározott műfaji keretek közé; az ethno-beat mint műfajmegnevezés arra utal, hogy leginkább a Kárpát-medence népzenéje és az angolszász beat-folk hatásai köszönnek vissza dalaikban, e műfajok hatottak leginkább alkotó tevékenységükre, legfőbb példaképeik a táncházmozgalom és a beatmozgalom jeles képviselői. Zenéjükben koncepciózusan jelen van a sokszínűség; ahogyan a magyar, cigány, ír és délszláv népzene motívumai és az 1960-as évek beatzenéje, úgy a francia kávéházi sanzonok világa és a régi reneszánsz, barokk zene egyaránt alapul szolgál dalaikhoz.
A zenekar neve (“a viszontlátásra!”) arra enged következtetni, hogy a könnyűzenében a konkrét, egymástól élesen elválasztható stílusok ma már nem figyelhetők meg, a könnyűzenei alkotások egyre inkább ezen stílusok keveredésének eredményeként keletkeznek. Az Aurevoir. elköszön a régi korszaktól, ezzel együtt pedig nyit az új felé, melyben ugyanakkor visszaköszönnek a korábban kialakult zenei stílusok.

BELÉPŐ:
Early Bird: 1.000 Ft (Korlátozott mennyiségben!) – Elfogyott!
Elővétel: 1.500 Ft (Június 25., csütörtök éjfélig!)
Teljes: 2.000 Ft (A rendezvény napján 16:00-ig online és a helyszínen belépéskor!)
Elővételes jegyek kizárólag a @cooltix oldalán kaphatóak!

BELÉPÉSI INFORMÁCIÓK:
A részvétel 10 és 18 éves kor közötti látogatóink részére megváltott jeggyel és jeggyel rendelkező felnőtt korú kíséretében, 10 éven aluliak részére jegy megváltása nélkül, jeggyel rendelkező felnőtt korú kíséretében lehetséges.

#aurevoir #concert #pop #instant #instantfogaskomplexum #budapest

Time

(Friday) 20:00 - 23:00

Location

Instant-Fogas Komplexum